23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor er Uponors fjernvarmeenhed et bedre valg?

Fordi vores unikke fjernvarmeenhed skaber mere værdi for installatøren, fjernvarmeværket og – ikke mindst – for forbrugerens energiforbrug og pengepung.

Med introduktionen af Combi Port E-Pro hæver Uponor igen barren i kraft af innovativ sensorteknologi med automatisk fremløbstemperaturstyring i forbindelse med gulvvarme, som medvirker til optimal, regulering af varmebehovet i boligen og opfylder kravet i DS-469 – vel at mærke uden behov for installation af udefølere!

  • Adaptiv varmtvandsproduktion – den intelligente styring lærer forbrugsmønsteret at kende og tilpasser sig, så du altid har varmt vand uden unødigt energispild.
  • Adaptiv varmeregulering – enheden overvåger frem-/returtemperaturen og tilpasser sig varmebehovet. Ved øget solindfald sænker den for eksempel fremløbstemperaturen.
  • Termisk separation – eneste enhed på markedet hvor varme- og brugsvandsdelen er isoleret fra hinanden. Dit brugsvand opvarmes ikke unødigt, og det reducerer legionellarisikoen markant.
  • ECO-mode – enheden tilpasser sig brugernes adfærd og behov, og den går i dvale, når det er muligt for at spare på energien. Kan tilpasses forskellige komfortniveauer, så du selv vælger, hvordan varmesystemet skal fungere.

”Uponor Combi Port E-Pro bygger på vores erklærede ambition om at være totalleverandør i fjernvarme og om at bidrage aktivt til den fortsatte udrulning og udvikling af fjernvarme i Danmark”,  fortæller produktchef Jesper Hansen fra Uponor Building Solutions.

I forbindelse med Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2024 i Bella Center 24.-25. oktober kan du møde Jesper Hansen og resten af Uponors fjernvarmeeksperter på stand E-15.

Læs mere om fjernvarmeunits fra Uponor her.

UPONOR BUILDING SOLUTIONS DENMARK
Kornmarksvej 21
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66335518

Kontaktperson

JH
Jesper Hansen
Produktchef
jesper.hansen@uponor.com

Send til en kollega

0.048