23948sdkhjf

Sæt kryds ved byggeriet

Håndværksmestre og svende skal sættes kryds ved politikere som forstår, at de små og mellemstore virksomheder er med til at holde hjulene i gang, skriver Mester Tidende
- Det er vigtigt, at håndværksmestrene og deres svende stemmer på lokalpolitikere som vil arbejder på at forbedre vilkårene for de små og mellemstore virksomheder.

Afbalanceret erhvervspolitik har ingen partifarve. Så om du stemmer rødt eller blåt er ligegyldigt, blot du sætter dit kryds ved byggeriet.

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Mester Tidende.

- Som håndværksmester er du med til at holde hjulene i gang i samfundet. Små og mellemstore virksomheder er rygraden i landets økonomiske og dermed beskæftigelsesmæssige struktur.

De små og mellemstore virksomheder er smidige og omstillingsparate og er på mange måde med til at afbøde virkningerne af de skiftende konjunkturer. Men det har sin pris. Især når politikerne overser de små og mellemstore virksomheders store betydning på den lokale beskæftigelse og økonomi, konstaterer Mester Tidendes chefredaktør.

- Når kommunalpolitikerne udbyder opgaverne i klumper, hvor kun de helt store virksomheder kan være med, ja, så levner det ikke en chance for de mindre, lokale virksomheder.

Derfor er det vigtigt, at kommunerne afbalancerer deres udbud, så de små og mellemstore lokale virksomheder også kan give bud. Det er målrettet og effektiv erhvervspolitik fordi det skaber lokale arbejdspladser og dermed øget beskæftigelse og aktivitet i lokalsamfundet, fastslår chefredaktør Klaus Tøttrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062