23948sdkhjf

Skab overblik og styrk din virksomhed med bedre ledelse

Når du har tabt nogle opgaver i hård priskonkurrence med andre håndværksmestre, så er det måske tid at kigge på lederudvikling og samarbejde for at styrke bundlinjen.Ledelse handler nemlig også om at få overblik over virksomhedens processer
- Når du konkurrerer om kunderne med andre håndværksmestre, så har du måske flere muligheder end du lige går og regner med. Når du har justeret kalkulationerne, presset byggecentret og reduceret din avance i bestræbelserne på at få en opgave, så tror du måske, at du har gjort alt. Men der er andre muligheder, som tilmed kan give dig bedre indtjening

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i den seneste udgave af Mester Tidende.

- Det gælder bl.a. den måde du leder din virksomhed på. Her kan du måske blive endnu bedre ved at få nogle ideer på de mange ledelseskurser som bl.a. udbydes af byggeriets organisationer. Ledelse handler nemlig også om at få overblik over virksomhedens processer – og her vil der ofte være effektivitetsgevinster, som kan udmønte sig i bedre konkurrenceevne.

Du kan også øge din konkurrenceevne i kampen om lidt større opgaver ved at indgå samarbejde med et par mester-kollegaer. Naturligvis ikke i et omfang, så der bliver tale om mestergrise og karteller. Men et samarbejde, hvor kompetencerne kan komme i spil samtidig med, at man hurtigt kan hjælpe hinanden med at mande op til en større opgave.

Så når du har tabt nogle opgaver du har givet tilbud på, så er det måske tid at kigge på lederudvikling og samarbejde for at styrke bundlinjen, skriver Mester Tidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.754