23948sdkhjf

Hav tålmodighed med nordmændene

Hav tålmodighed, vedholdenhed og vilje, levér kvalitet til tiden og hold de danske vittigheder for jer selv. Sådan lyder nogle af rådene, hvis man vil arbejde på det norske marked
Der var mange gode råd til de omkring 125 deltagere som deltog i konferencen ’Succes på tværs af Skagerrak’ i Frederikshavn den 20. november. Her blev der sat spot på forretningsmuligheder i Norge, og hvordan man får succes med sine forretninger i vores naboland.

De tre arrangører BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK, MARCOD og Hub North satte fokus på potentialerne i Norge inden for maritim industri, vindenergi, offshore olie & gas samt byggeri og anlæg. Fire sektorer som generelt oplever vækst og med muligheder for de danske virksomheder især som underleverandører til de norske virksomheder.

Alene inden for byggeri og anlæg forventer man investeringer for 334,6 milliarder NOK i 2015, og inden for olie og gas forventer man investeringer på den norske sokkel for 185 milliarder NOK i 2015.

Hele 21 indlægsholdere delte ud af deres viden om de fire sektorer i forhold til potentialer og erfaringerne med at handle med nordmændene. Nogle af pointerne, som gik igen, handler om, at man som dansker ikke skal tage for givet, at vi er helt ens med nordmændene.

Man skal forberede sig, som man ville gøre i forhold til et andet eksportmarked. Man skal have tålmodighed, forståelse og man skal levere kvalitet til tiden.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094