23948sdkhjf

Køge Brolæggerfirma udvider maskinparken

Maskinhuset A/S Slagelse-afdeling har solgt en fabriksny Terex 12,5 tons gravemaskine til Køge Brolæggerfirma, der har taget hul på en anlægsopgave på ca. 20.000 kvadratmeter
Med købet af en ny Terex TC 125 har Køge Brolæggerfirma nu syv gravemaskiner. Udvidelsen gælder en 12,5 tons Terex gravemaskine, som er klædt på med NOX Rotortilt og gribeklo, centralsmøring samt laserudstyr. Motoren yder 102 hk, og gravedybden er 4,33 m.

- Det er den største gravemaskine, vi har købt til dato. Og den kommer til at passe perfekt til den opgave, vi er gået i gang med for Boligselskabet Baldersbo i Ballerup. Vi står for jordarbejde og belægning – ca. 20.000 kvadratmeter i alt. Det er den største opgave, vi nogensinde har haft, siger brolæggermester og medindehaver Theis Sterndorff.

Den eksisterende belægning i boligkvarteret skal sammen med plantebede rives op. Herefter skal der graves ud og lægges ny bund inklusiv kloakering. Til sidst skal området forsynes med ny belægning og beplantning.

Entreprenør med vækst

Ud over brolægning beskæftiger firmaet sig også med renovering af veje, fortove, torve samt asfaltarbejde, jord- og kloakarbejde.

- Vi har flere forretningsområder, og det betyder, at vi ikke er så sårbare over for tilbagegang i de enkelte brancher. Men selv om vi har spredt vores risiko, har vi da mærket krisen. For os begyndte udviklingen at gå i den rigtige retning igen i 2012, som blev et godt år. 2013 bliver også tilfredsstillende – og med vækst, forklarer Theis Sterndorff.

I år har Køge Brolæggerfirma ansat fem nye medarbejdere, sådan at lønningslisten nu tæller 20 mand i alt. Derudover bruger virksomheden et stigende antal underentreprenører.

En aftale er en aftale

Maskinparken hos Køge Brolæggerfirma har ikke hidtil talt maskiner af mærket Terex.

- Vi undersøgte markedet for gravemaskiner i den størrelse, vi gik efter. Det skulle være en maskine i en høj kvalitet og til de rigtige penge, og sådan fandt vi vej til Maskinhuset i Slagelse, påpeger Theis Sterndorff.

Maskinhuset A/S, der er importør af Terex entreprenørmaskiner i Danmark, har hovedkontor i Lund ved Horsens og afdelinger i Vissenbjerg på Fyn og i Slagelse.

- Vi har fået en fantastisk oplevelse i Slagelse af dygtige folk. Og når Maskinhuset siger, at en aftale er en aftale, så bliver det overholdt, siger Theis Sterndorff.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08