23948sdkhjf

Kursus om efterisolering af små og store bygninger

Hvordan gennemfører du efterisolering på fugtteknisk forsvarlig vis?
Med udgivelsen af SBi-anvisningerne 239 og 240 om efterisolering af småhuse foreligger der nu, sammen med SBi-anvisning 221 om efterisolering af etageboliger, et komplet sæt anvisninger om efterisolering.

Et nyt SBi- kursus tager udgangspunkt i de tre anvisninger.

På kurset, der holdes i Aalborg den 19. november, vil der blive undervist af en af landets førende bygningsfysikere, seniorforsker Eva Møller, som har skrevet de to nyeste anvisninger om efterisolering og i den forbindelse bl.a. har trukket på praktiske erfaringer fra sin fortid i rådgiverbranchen, seniorforsker Torben Valdbjørn Rasmussen, som er ekspert i bygningers lufttæthed, samt seniorforsker Kim Wittchen, som er ekspert i energiberegninger og besparelsespotentialer.

På kurset får du en introduktion til beregning af besparelsespotentialer ved efterisolering af bygninger, og vi ser på de forskellige muligheder for efterisolering. Konkrete konstruktive løsninger på efterisolering af tag, facade, kælder og terrændæk gennemgås, og risici ved de enkelte løsninger diskuteres, særligt mht. fugtforhold

Med i kursusprisen er de nye SBi-anvisninger 239, Efterisolering af småhuse - energibesparelser og planlægning og 240, Efterisolering af småhuse - byggetekniske løsninger, samt SBi-anvisning 221, Efterisolering af etageboliger.

tøtte

Kursustilmelding her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146