23948sdkhjf

Få overblik over dit IT-behov

Det handler om din forretning, så du er nødt til at bruge tid på at vælge IT-værktøjer. Men du kan spare kostbar tid når du skal finde lige præcis dem der passer til din virksomhed. Se her hvordan det grønlandske entreprenørfirma EMJ Atcon greb sagen an.
Når man skal have løst et problem er det ofte inspirerende at høre, hvordan andre har løst en tilsvarende problematik. Så står du over for at skulle anskaffe nye, effektive IT-værktøjer, så kan du roligt læse videre.

EMJ Atcon, der er et større entreprenørfirma på Grønland henvendte sig til Byggeriets IT- og telespecialist BASIT for at få hjælp til at finde den rigtige tidsregistreringsløsning til virksomhedens byggesager. EMJ Atcon havde forsøgt at finde løsningen selv, men måtte konstateret, at markedet var stort og uoverskueligt. De løsninger de havde fundet levede ikke op de deres umiddelbare ønsker. Og så er man jo på en eller anden måde slået tilbage til start - dog den erfaring klogere, at det måske kan betale sig at få assistance til opgaven.

- BASIT blev derfor bragt på banen for at få fastlagt de konkrete behov og krav, og for at komme med en solid anbefaling til valg af IT-leverandører. I forbindelse med udarbejdelsen af IT-handlingsplanen blev det klarlagt, at der internt i EMJ Atcon var lidt forskellig holdning til arbejdsprocesserne. Derfor har arbejdet med at få beskrevet behov og krav medført, at der er kommet fokus på, at arbejdsprocesserne bliver fastlagt én gang for alle på tværs af alle sager og projektledere. Det medfører større effektivitet i sagerne, og mindre risiko for at der opstår fejl.

Arbejdet med at få beskrevet behov og krav viste en mulighed for at løftet vores planlægning og kommunikationen ud i marken bliver, samtidigt med at vi får bedre styr på vores tidsregistrering, siger projektleder Michael Marcussen, EMJ Atcon.

Effektivt leverandørcenter

Al kommunikation mellem EMJ Atcon, IT-leverandørerne og BASIT er foregået via Internettet, så det har været effektivt at få præsenteret de forskellige IT-værktøjer.

- Når det handler om at sammenligne IT-værktøjer er det ikke kun som at sammenligne æbler og bananer, men nærmere en hel frugtskål. Det kan være svært at skelne, om de IT-værktøjer man fundet er de rigtige eller om man har fat i den forkerte.

Forskellen på selv at bruge Google og finde 3 IT-leverandører og bruge BASIT er, at BASIT bruger en skabelon til at afklare behov og krav, så de står fast og kan sammenlignes. Samtidig har BASIT organiseret IT-leverandørerne i et IT-leverandørcenter, hvor det står klart, hvad IT-værktøjet kan og ikke kan.

- BASIT kan hurtigt og effekt matche virksomhedens behov og krav med it-leverandørernes funktionalitet, og derved sætte møder op med de 3 leverandører der passer bedst.

Det er meget effektivt at kunne sammenligne funktionalitet, og det gør det også muligt senere at sammenligne priser, siger projektleder Bruno Krogh, EMJ Atcon.

Han fremhæver, at BASIT med sin rådgivningspakke har sikret, at EMJ Atcon fik et godt oerblik inden man købte en effektiv IT-løsning.

- Det betyder, at vi har en større ro i maven omkring vores IT-leverandørvalg. BASIT har siden været med til at forhandle prisen på plads med den valgte IT-leverandør, oplyser Bruno Krogh.

[a href=""]Gratis tilmelding til messen her, hvis du er medlem af Dansk Byggeri[/a]

Se programmet for messen her

Se flere effektive IT-værktøjer på Byggeriets IT-messe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094