23948sdkhjf

Hold dig varm og tør

Det kræver komfortabelt arbejdstøj at holde til at arbejde hård året rundt uanset vejret
Snickers Workwear har lanceret to nye serier af inderlag - 37.5 og Merino – der sammen med Snickers XTR serie fuldender undertøjssortimentet.

- Vores XTR serie, der er designet til lavt/ medium aktivitetsniveau, har været meget populær hos de professionelle brugere, siger Snickers Workwears assortment manager Fritjof Henmark.

- De sidste par år har vi arbejdet hårdt på at finde noget, der kunne supplere XTR - udviklingen af de to nye innovative serier sikrer en god kropstemperatur i koldt vejr, forklarer han.

37.5 er designet til høj arbejdsintensitet i kolde omgivelser. En kombination

af højfunktionel Cocona polyester og mesh paneler på udvalgte steder sikrer 37.5 undertøjet et optimalt mikroklima og en ideel kernetemperatur, så du kan præstere bedre og i længere tid.

37.5 teknologien er fremstillet i naturligt, afledte materialer, så der er ingen skrappe kemikalier, der generer huden. De aktive 37.5 partikler er permanent indlejret i garnet og vaskes aldrig ud eller nedbrydes. Materialer med 37.5 teknologien tørrer op til fem gange hurtigere end tilsvarende materialer.

Snickers’ nye, bløde og behagelige Merino serie er designet som et ekstra isolerende lag eller som undertøj, når det er koldt og ved lav arbejdsintensitet. Merino uld giver en usædvanlig høj varme i forhold til vægten.

Merino uldens fibre vil vende tilbage til deres oprindelige tilstand, når de har været bøjet eller strakt, hvilket sikrer, at tøjet bevarer formen trods slid og vask.

Derudover kan uldfiberen absorbere 35 pct. af sin egen vægt i vand (damp), så fugten bevæger sig væk fra kroppen og fordamper. Merino uld modstår lugt naturligt og kan anvendes i flere dage uden at skulle vaskes.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079