23948sdkhjf

Sådan vælger du den rigtige tablet til dine byggesager

Udbuddet af tablets stiger konstant og mulighederne bliver hele tiden større. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, styresystemer, ydeevne og holdbarhed. Læs her hvordan du vælger den rigtige
Mester Tidende og og IT-rådgivningsfirmaet BASIT giver i Mester Tidende en række gode råd til håndværksmestre om køb af tablets. Brugen af tablets i byggeriet er i rivende udvikling og behovet for en tablet opstår typisk, når en bærbar PC er for besværlig at have med, starte op, og arbejde ved, og en mobiltelefon er for lille.

Mester Tidende og BASIT understreger, at en bærbar PC til en hver tid slår en tablet under forhold som man kan betegne som "nomadisk mobilitet".

Hvis man kan finde et bord i en skurvogn, og kan skabe kontorlignede forhold er der ikke behov for en tablet. Hvis man derimod sidder i servicebilen eller står i en arbejdssituation på byggepladsen kræves en tablet eller mobiltelefon. Hvis man skal kigge på tegninger eller komplekse ting er en skærm på en mobiltelefon typisk for lille.

Fordele med en tablet:

• Let at have med

• Hurtig opstart

• Stor skærm

• Der kan tilkøbes tastatur

• Flere og flere applikationer bliver optimeret til tablets, og stadigt flere IT-programmer kan afvikles på en tablet

Læs mere om hvordan du vælger den rigtige tablet (kræver abonement)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078