23948sdkhjf

Tre nye kompakt-støvsugere fra DEWALT

DEWALT lancerer tre nye kompakte støvsugere til professionelle brugere. Støvsugerne er L-klassificerede og har indbygget fæste til TSTAK-værktøjskasser, så man let kan transportere og opbevare sit værktøj
DEWALT har udviklet tre nye støvsugere til dem, der har behov for en transportabel og samtidig kraftfuld støvsuger på f.eks. byggepladsen. Modellerne DWV900L, DWV901L og DWV901LT kan anvendes som støvsuger eller kobles direkte på el-værktøj, hvor opgaverne kræver særlig støvudsugning.

De kompakte støvsugere DWV901L og DWV901LT er udstyret med innovativt dobbelt filtersystem for at fastholde den højeste ydelse og konstant sugeevne selv i krævende arbejdsmiljøer. De har automatisk filterrensning, som automatisk rengør filteret hver 30. sekund og forhindrer støv i at sætte sig fast i filteret.

Alle støvsugerne har adapter for tilkobling af el-værktøj. DWV901 og DWV901LT starter og stopper automatisk ved tilkobling til el-værktøj, og for at sikre, systemet rengøres for alt støv, kører støvsugeren 15 sekunder efter, el-værktøjet er slået fra.

For brugere, der allerede har en DEWALT TSTAK-værktøjskasse, tilbyder de nye støvsugere fuld kompatibilitet ved hjælp af TSTAK-fæstet, DWV9500, som er enkel og brugervenlig løsning til transport af TSTAK-værktøjskasser. Fæstet er inkluderet med DWV901LT og er desuden kompatibelt med støvsugerne DWV902M og DWV902L.

De nye støvsugere er en del af DEWALT Perform⪻otect-system , der tager særligt hensyn til påvirkninger fra støv, støj og vibration.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079