23948sdkhjf

Grundfos lancerer ny app til vvs-installatører

Ny app til smartphones med værktøjer der hjælper vvs-installatøren i forbindelse med bl.a. opstart, fejlfinding og servicering, og ved valg og dimensionering af pumper
Installatører på farten får nu adgang til en lang række informationer og redskaber fra Grundfos direkte på mobiltelefonen. En gratis app gør det muligt på stedet at få en lang række oplysninger, tips og vejledning om netop den pumpetype, man står over for.

- Det bliver en stor hjælp i forbindelse med bl.a. fejlfinding, fortæller Henrik Falck, der er salgschef for Bygge og Anlæg hos Grundfos DK.

- Appen guider installatøren gennem fejlsøgningsprocessen på en række forskellige anlæg. Der er også adgang til et stort antal servicevideoer, der fungerer som en hurtig og sikker step-by-step-vejledning i servicering af de forskellige pumpetyper, ligesom vores værktøj for pumpeudskiftning er til rådighed.

Ved opstart og indregulering kan appens beregningsværktøj til indstilling af pumpeparametre være til stor nytte.

Også til pumpevalg og dimensionering

Appen, der har fået navnet ’Grundfos Installer Companion’, giver også omgående adgang til detaljerede produktinformationer og knowhow om de forskellige pumpers anvendelsesområder. Alt sammen klæder det installatøren godt på til at finde den pumpeløsning, der matcher kundens behov.

Desuden indeholder appen et digitalt beregningsværktøj, der gør det nemt at vælge og dimensionere nye pumper.

- Vi har ønsket at udvikle et personligt hjælpemiddel, som installatøren kan have med sig overalt, siger Henrik Falck, der gør opmærksom på, at Installatørhåndbogen fra Grundfos stadig kan fås som iPaper til de fleste digitale platforme inklusiv PC og Windows Phone.

’Grundfos Installer Companion’ kan downloades gratis til både Android og iOS via henholdsvis Google Play og App Store.

Grundfos Installer Companion App:

• Omgående adgang til offline produktinformation

• Knowhow om anvendelsesområder

• Nem dimensionering og udvælgelse

• Grundfos’ værktøj for pumpeudskiftning

• Digitalt pumpeudvælgelsesværktøj

• Beregningsværktøj til indstilling af anlægsparametre

• Fejlfinding på forskellige anlæg

• Servicevideoer

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094