23948sdkhjf

Byggefirma om tag-ulykke: - Forfærdeligt

Det har rystet de ansatte hos byggefirma, at et tag torsdag styrtede ned og ramte fire piger i en dansehal i Viborg

Det gav genlyd i Skive, da et 200 kvm stort tag torsdag styrtede ned fra fem meters højde i Game Streetmekka i Viborg.

Det var nemlig Skive-virksomheden Thomas Andersen A/S, der stod for hovedentreprisen, da byggeriet for få år siden blev opført, og over for Viborg Stifts Folkeblad sætter medejer og projektchef Carsten Aggerholm Andersen ord på, hvordan ulykken har påvirket virksomhedens medarbejdere.

- Det er forfærdeligt, hvad der er sket. Alle i firmaet er meget rystede. Vi er meget kede af, at det kunne ske. Aldrig før har vi oplevet noget lignende, siger han til avisen.

For nuværende ønsker han ikke at udtale sig yderligere, men udtrykker glæde over, at der er hyret et firma, der skal undersøge årsagen til ulykken, hvor fire piger blev ramt og en pådrog sig en flænge i hovedet.

Det er den lokale virksomhed Viborg Ingeniørerne, der er hyret til at klarlægge omstændighederne, og ifølge BendicteWriedt, ejendomschef i Viborg Kommune, drejer det sig om to primære opgaver.

- Dels skal vi have undersøgt resten af bygningen, så vi er sikre på, at noget lignende ikke kan ske i andre rum, og dels skal vi have undersøgt, hvordan det kunne ske, at loftet pludselig faldt ned, siger Bendicte Wriedt til Viborg Stifts Folkeblad.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062