23948sdkhjf

Grøn fremtid: Sådan skaber du vækst gennem Verdensmålene

Dansk Byggeri har skabt et nyt udviklingsforløb med afsæt i FN’s 17 Verdensmål
Udenrigsministeriet har i en undersøgelse vurderet, at frem mod 2030 kan Verdensmålene skabe forretningsmuligheder på helt op til 400 milliarder kroner for de danske virksomheder, der kan tilbyde bæredygtige løsninger.

Dansk Byggeri åbner nu mulighed for, at medlemsvirksomhederne kan være en del af den grønne omstilling omstilling. Det sker med et helt nyt udviklingsforløb, der netop skal styrke medlemsvirksomhedernes bæredygtige vækst. Dansk Byggeri kalder forløbet ”Fra Verdensmål til vækst”.

Sådan ser forløbet ud
- Dansk Byggeri samler fire virksomheder i ét fælles forløb, så de kan inspirere og udfordre hinanden på deres løsninger, ambitioner og tilgang
- Dansk Byggeri fortæller, hvordan virksomhederne kan arbejde med Verdensmålene
- Virksomhederne vælger det konkrete projekt, de gerne vil have hjælp til at udvikle mere bæredygtigt
- En række eksperter i marked, ydelser, produktion og bæredygtighed udfordrer virksomhederne på den måde, de arbejder på i dag
- Forløbet afsluttes med en beregning af, hvilken konkret værdi arbejdet har for den enkelte virksomhed i form af vækst, bedre resultater og bidrag til Verdensmålene.

Forløbet starter i maj 2020 og løber over fem udviklingstrin på i alt seks dage frem til februar 2021

Sådan deltager din virksomhed
Der er kun to pladser tilbage på vækst- og udviklingsforløbet. Hvis din virksomhed skal have én af de to sidste pladser, eller hvis du bare gerne vil høre mere om forløbet og prisen, kan du kontakte udviklingschef Bo Neville på tlf.: 27 800 500 eller på mail: bne@danskbyggeri.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078