23948sdkhjf

Populær vinduesløfter skifter hænder

AL-LIFT, med direktør Allan Laursen i spidsen, har overtaget produktionen af den populære vinduesløfter SCH 400 fra Schaumann Industry. Med overtagelsen skifter vinduesløfteren navn til Glassmover og bliver herved lagt ind under den efterspurgte Mover-serie, som AL-LIFT producerer.

Den danske maskinproducent Schaumann blev i 2007 overtaget af Michael Christoffersen, hvor de i 2014 startede produktionen af glasløftere. Schaumanns glasløftere blev en hurtig sællert, hvilket ifølge Michael Christoffersen skyldes, at vakuumløfterne har stor fleksibilitet, høj kvalitet og ikke mindst meget præcis positionering. Derudover er ergonomien i fokus, så effektiviteten og sikkerheden forsøges.

Om overtagelsen siger Allan Laursen:
- Vi stod for at skulle udvikle en lignende vinduesløfter, da Michael Christoffersen henvendte sig til os med muligheden for at overtage SCH 400. Efter at have testet vinduesløfteren grundigt igennem med vores konstruktører og teknikere, var vi ikke i tvivl om produktets kvalitet og gik derefter i forhandlinger om overtagelsen.
Flytningen bliver en glidende proces, da AL-LIFT på nuværende tidspunkt har meget høj aktivitet i produktionen. Vi ser derfor frem til samarbejdet med Schaumann Industry hen over 2020.

- Vi glæder os over overtagelsen af Glassmover, da den passer rigtig godt ind i vores program og kundegruppe. Ved at tage Glassmover ind i vores sortiment kan blandt andet udlejningsfirmaer centralisere deres indkøb til færre leverandører, da vi nu har markedets bredeste udvalg i løfte- og håndteringsudstyr,s siger Allan Laursen.

SCH 400 vinduesløfteren som nu hedder Glassmover er en lille, kraftfuld og fleksibel glasløfter der kan transportere og montere vinduessektioner. Glassmover gør det muligt for kun én mand at montere store vinduer og tunge emner op til 450kg. Desuden kan vakuumløfteren uden besvær montere i rum med lille arbejdsradius eller på steder, der har snævre adgangsforhold.
- Selvom overtagelsen er ganske ny, har vi allerede modtaget mange gode tilbagemeldinger fra flere af vores kunder, som kan se store muligheder i at investere i Glassmover, oplyser Allan Laursen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078