23948sdkhjf

Se hvem der kan blive Årets Håndværker

Den 2. og 3. april hyldes håndværksfagene over to dage i det der betegnes som verdens største håndværker-awardshow i Cirkusbygningen i København. Og i denne uge vil alle finalisterne til de eftertragtede priser som Årets Håndværker blive offentliggjort.

Offentliggørelsen af alle finalisterne sker live på Anmeld Håndværkers Facebook-side , hvor man også kan se tidspunkterne for de enkelte fagkategorier.

- Udvælgelsen af finalister sker på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk, der behandles efter den matematiske statistik-formel, som er udarbejdet af professor på DTU, Henrik Spliid, til formålet. Det er altså håndværkernes kunder – det danske folk – der bestemmer, hvem finalisterne bliver, fortæller Peter Birkelund, medstifter af anmeldersitet www.anmeld-haandvaerker.dk , der står bag awardshowet.

Der findes op til seks finalister i hver af de 23 kategorier, og til selve awardshowet vil en professionel fagjury finde vinderne
Juryen består af direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, adm. direktør hos BMI, Flemming Adolfsen, adm. direktør hos Tikkurila Danmark A/S, Kenneth Johansen, og advokat Kristian S. Dreyer, Partner hos GALST.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078