23948sdkhjf

De store virksomheder strømmer til Dansk Byggeris IT-Messe 2020

Dansk Byggeri og BASIT inviterer for 9. år i træk til Danmarks største it-messe for håndværkere og entreprenører. I år er der flere og flere af de større virksomheder, der deltager på messen.

Når man ser på deltagerlisten på Dansk Byggeri IT-Messe 2020, som løber af stablen den 4. februar i Taastrup og deb 5. februar i Aarhus, fremgår det klart, at især de større håndværks- og entreprenørvirksomheder deltager på messen. Dermed vil der være rigtig mange virksomheder og medarbejdere repræsenteret – måske flere end nogensinde før – på messen i år.

- IT-messen er for alvor blevet mødestedet mellem it-leverandørerne og branchen. Og vi kan se, at det især er de store håndværks- og entreprenørvirksomheder, der bruger messen som et fundament for deres it-beslutninger og -investeringer, fortæller Martin Profit Jakobsen, adm. direktør hos BASIT, som arrangerer messen samen med Dansk Byggeri.

Kvalitet er den vigtigste faktor
Martin Profit Jakobsen understreger, at det derfor også er vigtigt for både BASIT og Dansk Byggeri, at it-messen lever op til den kvalitet, som den allerede er kendt for.
- Deltagerne skal gå derfra med større viden om, hvad der findes på markedet, hvad der måske kan skabe værdi for dem – og som noget nyt i år – en masse gode råd til, hvad de skal være opmærksomme på, når de skal implementere deres it-værktøjer, siger Martin Profit Jakobsen.

Og det gælder både for de virksomheder, der allerede har købt en masse it-værktøjer, og for de virksomheder, der først begynder at overvejer at købe nu.

Du kan stadig nå at tilmelde dig Dansk Byggeri IT Messe 2020.

Hvis du er medlem af Dansk Byggeri er det gratis at besøge messen.
Er du ikke medlem af Dansk Byggeri koster det 400,- kr. at besøge messen.

MEN Mester Tidende har nogle gratis billetter til messen.
Klik https://it-messe.dk/tilmeld/ og skriv, at du er inviteret af Mester Tidende, så deltager du gratis på messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14