23948sdkhjf

Projektlederuddannelse får stjerne-status

Stoltheden nærmest emmer ud af Dansk Byggeris domicil på Nørrevoldgade i København. Byggeriets Projektlederuddannelse får nemlig en samlet vurdering på 4,6 ud af 5 stjerner af tidligere deltagere.

Med Projektlederuddannelsen får deltagerne et sammenhængende, koncentreret uddannelsesforløb, der er relevant for alle, der har ambitioner om at få endnu mere styr på deres projekter.
I løbet af uddannelsen bliver deltagerne nemlig bedre til både at planlægge, styre og lede deres projekter. Det gør de blandt andet ved, at de skal arbejde med sig selv som ledere og med udviklingen af deres beslutningsprocesser og handlemuligheder.

- På Projektlederuddannelsen arbejder vi ud fra en struktureret udviklingsproces, hvor vi opbygger kompetencerne trin for trin med fokus på at overføre ny viden og læring til dagligdagens arbejde, fortæller Brian Dahl Steinicke Thomsen, chefkonsulent, Dansk Byggeri.

Når Dansk Byggeri spørger ind deltagerne om udbyttet af uddannelsen, så svarer de, at uddannelsens opbygning og indhold har resulteret i, at de i gennemsnit forventer at blive 30 pct. bedre til deres job inden for et år.

En uddannelse skræddersyet til byggeriet
Dansk Byggeris Projektlederuddannelse er derudover særlig, fordi den er skræddersyet til bygge- og anlægsbranchen. Deltagerne bliver med andre ord undervist af et underviserhold, der udelukkende arbejder med udvikling inden for byggeriet. De udfordrer derfor løbende deltagerne med eksempler og cases fra deltagernes egen dagligdag.

Det kan også være én af grundene til, at uddannelsen får en samlet vurdering på 4,6 ud af 5 stjerner af tidligere deltagere.

Det er stadigvæk muligt at tilmelde sig uddannelsen. Dansk Byggeri afholder nemlig et nyt forløb, der starter allerede den 27. februar i Aarhus.
Læse mere om uddannelsen og tilmelde dig her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125