23948sdkhjf

Skraldet skal under jorden

Underjordiske containere blevet en populær affaldshåndteringsløsning i storbyerne rundt omkring i verden. Det bidrager til mere et behageligt og miljøvenligt byrum.

For renovationsvirksomheder, der arbejder i travle bygader, kan det ofte være en stor udfordring at tømme disse containere på en sikker, effektiv og praktisk måde. Derfor lancerer HIAB nu kranen S-HiPro 230W til indsamling af byaffald.

- Kranen giver kunderne en stærkere, enklere og mere sikre kran-ydelse, udtaler SAWOs marketingkoordinator, Vivian K. Knudsen.

- Kranen er stærkere, fordi den her mere end 30 procent øget løftekapacitet i forhold til en lettere kran. Enklere fordi operatører let styre kranen med maksimal præcision med meget lidt træning. Mere sikker fordi en halvautomatisk lastcyklus beskytter operatørerne, omgivelserne og udstyret.

Blandt kranens unikke egenskaber er det, som HIAB kalder halvautomatisk bevægelse (Semi Automatic Motion, SAM). Det øger produktiviteten og reducerer risikoen for dyre skader ved at gøre det hurtigt og nemt for enhver chauffør at betjene kranen på en sikker og kontrolleret måde.

Et enkelt betjeningsgreb udfører autonome bevægelser snarere end at operatøren har behov for individuelt at styre sving, vippe, løfte og udkørsel.

Kranen er udstyret med den såkaldt kranspidsstyring - Crane Tip Control (CTC) - der forenkler betjening ved hjælp af kun ét håndtag. Kranen har et samt et sensorsæt, der registrerer afstanden fra midten af kranen til skraldespanden.

- Endelig har HIAB HiPro e avanceret fjernbetjeningssystem, så denne ny HIAB S-HiPro 230W-kran hjælper kranoperatør til en god arbejdsfdag og viorksomheden til en lønsom forretning, slutter Vivian K. Knudsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144