23948sdkhjf

Stålkongen fylder 75 år

En af Nordjyllands store iværksættere, direktør Svend Møller Hansen, Svend Møller Hansen Holding A/S, Skivevej 61, Hobro, fylder i morgen fredag den 27. september 75 år.
Svend Møller er manden bag DS Gruppen i Hobro, som tidligere på måneden markerede sit 50-års jubilæum. Gruppen producerer bl.a. stålelementer til byggerier af enhver art, og er i dag Europas førende inden for branchen.

Svend Møller, som i folkemunde i dag er kendt som Stålkongen, tog han i 1969 de første spæde skridt til det, der i dag er en hypermoderne stålvirksomhed med omkring 700 ansatte.
I 2015 blev der gennemført et vellykket generationsskifte, så det i dag er sønnen, Mads Møller Hansen, der har overtaget ansvaret for produktionsvirksomhederne under DS Gruppen.

Stålkongen har trods sine 75 år dog ikke på nogen måder gearet ned. Han er koncernchef i SMH Holding, og han har fortsat forrygende travlt med sine mange gøremål inden for både landbrug, skovdrift og byudvikling.
Dertil kommer så fritidsinteresserne. Han har en helt unik samling med mere end 100 veterantraktorer, han elsker at gå på jagt, cykler ugentlig med venner fra ungdomsårene, og så er han fast gæst på DS Arena, når Hobro IK spiller. Som stadionnavnet antyder, er DS Gruppen også klubbens hovedsponsor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094