23948sdkhjf

Have & Landskab: Eldrevne maskiner vinder guld

Det lugter af rekordbesøg
Hele 3.074 fagfolk besøgte Have & Landskab i Slagelse på udstillingens første åbningsdag mod 2.896 i 2017, som ellers var rekordåret, hvor samlet set 11.259 besøgende kom forbi i løbet af de tre dage. Indtil videre har hele 13.099 hentet billet til årets Have & Landskab.

Og tre Verdensnyheder løb med topplaceringerne, da Maskinleverandørernes Innovationspris blev overrakt for anden gang nogensinde på Have & Landskab i Slagelse i går.
Ekspertudvalget havde lagt speciel vægt på miljø (emissioner og støj), ergonomi, sikkerhed og funktion (lettere arbejdsgange), og der er ingen tvivl om, at det blev miljøinnovationerne, der løb med laurbærene. Alle tre vindere var således el-drevne maskiner.

Vinder :
H.A. Fog A/S vandt førstepladsen i Maskinleverandørernes Innovationspris med maskinen “Mean Green” – model Majoris – som er en miljøvenlig zero turn klippemaskine, som er ren el-drevet, meget støjsvag, og lavet i aluminium. Første gang prisen blev uddelt til Have & Landskab ’17 var det også H.A. Fog, der vandt – dengang med deres elektriske redskabsbærer Nimos Posi-Trac med el-drevne redskaber.

2. plads
Helms TMT-Centeret A/S løb med sølvmedaljen for deres Robofox Electra, Peruzzo , som er en 100% eldrevet og fjernstyret slagleklipper, som med sine kraftfulde lithiumbatterier kan køre i op til fire timer og samtidig arbejde støjsvagt.

3. plads
BOBCAT E10e Electric fra Svenningsens Maskinforretning A/S fik tredjepladsen for endnu en 100% eldrevet maskine, som er meget anvendelig og handy, og endda også er velegnet til indendørs brug. Maskinen har samme – eller større – kraft end den tilsvarende E10z diesel-maskine.

Se listen over alle 25 kandidater til Maskinleverandørernes Innovationspris her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14