23948sdkhjf

Populær pickup-truck som emoji

Emojis bliver flittigt delt i milliardvis hver dag, og det enorme udvalg omfatter efterhånden enhver form for transport. Biler, scootere, både, rumskibe og sågar skilifte er blandt de 3000 godkendte symboler, der ligger klar til virtuel brug. Men, der mangler en pickup-truck – og det vil producenten af en række ikoniske pickup-trucks nu lave om på.

- Vi vidste, det var på høje tid at introducere en pickup-emoji, da vores kunder begyndte at efterspørge den, forklarer Fords globale præsident Joe Hinrichs .

Craig Metros, designchef for Ford i USA, forklarer, at man har brugt lang tid på at gennemtrawle diverse fora, chatte med influencers og holde øje med sociale feeds for virkelig at forstå kundernes behov.

- De efterspørger en emoji, der er både frisk, stilfuld og balancerer mellem alt det, en pickup-truck står for. Resultatet vil give glade smileyer over hele linjen, mener designchefen.
Hvis Fords pickup-emoji bliver endeligt godkendt af det såkaldte Unicode Consortium tidligt i 2020, vil den blive tilpasset forskellige mobile enheder og forbrugere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096