23948sdkhjf

Hun ser lyset med erfarne øjne

Marianne Nimb er ansat i en nyoprettet stilling som key account manager hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh- Müllers belysningssektion, Rigtigt Lys. Marianne Nimb har en diplomuddannelse i lysdesign fra London South Bank University og har arbejdet med belysning gennem næsten hele sin karriere.

Hun kommer senest fra en stilling som chefkonsulent og lysdesigner hos designbelysningsvirksomheden Flos Scandinavia.
Her arbejdede Marianne Nimb blandt andet med salg af belysningsløsninger og -koncepter i samarbejde med arkitekter, lysdesignere, el-ingeniører og -installatører samt landskabsarkitekter. Tidligere har hun arbejdet med belysningssalg hos blandet andet Louis Poulsen.

Marianne Nimb ser frem til at sætte sin omfattende erfaring med projektering og salg inden for belysning i spil som en del af Rigtigt Lys-teamet.

- Ambitionsniveauet er højt, både inden for nybyggeri og renoveringsprojekter. Det har ført til en meget stor interesse for, hvordan lys kan bidrage til at løfte spændende projekter yderligere hos arkitekter, rådgivere og el-installatører. Den udfordring ser jeg frem til at hjælpe dem med at løse, siger hun.

Marianne Nimb skal primært fokusere på projektsalg over for arkitekter og landskabsarkitekter, rådgivere og el-installatører. Hun har base i Lemvigh-Müllers Rigtigt Lys-afdeling i forbindelse med virksomhedens hovedkontor i Herlev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093