23948sdkhjf

Udlejningsfirma køber franske teleskoplæssere

A. O. Materiel Udlejning A/S har købt ti teleskoplæssere hos den franske producent.
Varemærket Haulotte har eksisteret på verdensplan siden 1881. Den franske producent af lifte og teleskoplæssere har cirka 2.000 ansatte og seks fabrikker på verdensplan. Med syv produktgrupper inden for selvkørende personlifte fra 5.8 meter til 43 meter, og med produktgrupper fra kompakt til heavy load indenfor teleskoplæssere er der masser af relevante maskiner til byggebranchen - også på dansk grund.

- Eksempelvis teleskoplæsseren er jo meget anvendt på byggepladser herhjemme, fordi den er en multimaskine. At montere den med en mandskabskurv er et meget dansk fænomen, men det kan Haulotte levere fra fabrikken med fuld EN280 godkendelse, siger Jakob Lysdahl, der er salgsansvarlig for Haulotte i Danmark i forhold til udlejningsselskaber og udvalgte kunder i Skandinavien.

Han har siden 1998 arbejdet med salg og udlejning af lifte og teleskoplæssere. Det var dengang, hvor al arbejde i højden skete fra et stillads, indtil byggebranchen opdagede de mange fordele ved førnævnte maskiner. Især som indlejet materiel er maskintyperne populære, og Haulotte er ingen undtagelse.
- Haulottes produkter er udviklet og designet, så de er meget brugervenlige. Der er ikke så meget, man kan tage fejl af, og derfor er Haulottes teleskoplæssere også skabt til udlejning, forklarer Jakob Lysdahl.

Positiv dialog
Med 18 års erfaring i branchen kender Rasmus Andersen alt til byggeriets maskinbehov. Han er direktør i A. O. Materiel Udlejning A/S, der har hjemme i Fredericia, og han har cirka 200 maskiner i sit produktprogram. Den seneste tilføjelse er ti nye Haulotte teleskoplæssere.

- Jeg oplever, at Haulotte er inde i en meget positiv udvikling. Hvis enhver kan sætte sig op i maskinen og betjene den, er det en god maskine, og Haulotte er supernem at køre med, siger han.
Den første maskine blev leveret i slutningen af 2018, hvilket var cirka et år efter det første møde mellem kunde, sælger og fabrik.
Vi har i hele forløbet haft en positiv dialog med Jakob og Haulotte fabrikken, hvor de har indarbejdet vores krav til tilretninger. Det betyder samtidigt, at vores nye maskiner med mandskabskurve har fabriksmonterede løsninger, som er godkendte efter EU's EN280 standard, og det har stor betydning, at alle godkendelser kommer fra fabrikken, fastslår Rasmus Andersen.

Moderne og konkurrencedygtige
Ordren består af en Haulotte HTL 4010 teleskoplæsser, to styk HTL 4017 og hele syv HTL 4014.
- De er valgt ud fra, hvad de kan. Eksempelvis HTL 4014 kan nøjagtig det samme som konkurrenternes større modeller. Derved får jeg med Haulotte moderne og konkurrencedygtige maskiner, som er en klar billigere investering for mig, end hvis jeg skulle vælge et andet mærke, konstaterer Rasmus Andersen.

Han har tilkøbt en løsning med mandskabskurv, som han selv har sat sit præg på. Kurven er godkendt efter EN280 (2015) og den er 2.5 meter bred med udskud i begge sider, som kan skabe en totalbredde på 4,0 meter. Desuden er kurven drejbar i +/- 90 grader, nivellerbar og har en løftekapacitet på 500 kg i hele arbejdsområdet. Den har kabelstyret fjernbetjening, en arbejdshøjde på 16,20 meter, og et vandret udlæg på 11,80 meter.

- Vores kunder er hovedsageligt de samme tømrere, murere og byggefirmaer gennem mange år, og de kender os og vores produkter. Haulotte er et forholdsvist nyt bekendtskab for dem, men når vi som udlejningsvirksomhed kan levere det, ved de, at det er i orden, siger Rasmus Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078