23948sdkhjf

Han træner til sit livs cykeltur

Sønderjyske Thomas Axelsen er i fuld gang med at træne op til at deltage i årets Team Rynkeby tur til Paris. Formålet med turen er at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme, og med sin arbejdsplads, Lindab, som guldsponsor, er Thomas allerede kommet godt fra start.

Team Rynkeby er er et årligt velgørenhedscykelløb fra Danmark til Paris, som har til formål at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Hvert eneste år ansøger tusindvis af mennesker om en plads på det populære cykelhold. Thomas Axelsen, der til daglig er project manager i Lindab, var én af de heldige, som blev optaget på Team Sønderjylland og deltager på dette års tur.

- Vi er et hold af meget forskellige mennesker, men vi har alle det til fælles, at vi gerne vil tage ansvar og hjælpe med at samle penge ind til børnene og deres familier,” siger Thomas Axelsen og fortsætter:
- Vi er i fuld gang med træningen og ender med at have cyklet mellem 2.500 og 3.000 kilometer, inden den egentlige tur går i gang. Men med et formål, der er større end en selv, er det ikke noget problem, fortæller han.

Engagement på sidelinjen
Cyklen har fyldt rigtig meget i Thomas Axelsens hverdag lige siden optagelsen på holdet. Både i fritiden, hvor Thomas træner op til turen med det sønderjyske hold, og på arbejdet i Lindab, hvor kollegerne følger engageret med fra sidelinjen.

Sidste år var Lindab sølvsponsor af Team Rynkeby, men i år har virksomheden opgraderet til at være guldsponsor for at støtte op om Thomas. Med opgraderingen fulgte print af det blå-hvide Lindab-logo på det sønderjyske holds cykeltrøjer. Et logo, som Thomas Axelsen bærer med stolthed.
- Jeg er rigtig glad for, at min arbejdsplads støtter op om projektet. Det er noget af det, der gør, at jeg er stolt af at være ansat i Lindab. Det er et helt fantastisk sted at være, og derfor har jeg været her i 20 år,” siger Thomas Axelsen.

Medvind fra arbejdspladsen
Medarbejdernes trivsel er i højsædet i Lindab, hvor glade medarbejdere og glade kunder ifølge Marketing- og HR Manager Heino Juhl er tæt forbundet.

- For os hænger glade medarbejdere og evnen til at yde god service sammen. Vi er rigtig stolte af vores medarbejdere i Lindab. Derfor støtter vi selvfølgelig også op om særlige indsatser, som den Thomas yder for Team Rynkeby, siger Heino Juhl.
- Med sin deltagelse hjælper Thomas nogle af dem som er hårdest ramt i samfundet på en måde, som forbinder motion, sundhed og et stærkt sammenhold i Team Rynkeby. Med Lindab-logoet på trøjen repræsenterer han hele Lindab-familien på turen til Paris, og det er vi meget stolte over at støtte,” siger Heino Juhl.

Team Rynkeby har afgang den 29. juni, hvor Thomas og Team Rynkeby Sønderjylland har over 1.200 km i vente på deres livs cykeltur, inden de når Paris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094