23948sdkhjf

Norsk pumpekoncern køber op i Danmark

Elmodan er blevet en del af Lakers Group – en stor norsk pumpekoncern med datterselskaber i både Danmark, Sverige og Finland. Med i handlen følger også Apollo Brandmateriel. Det skriver Elmodan i en pressemeddelelse.

Lakers Group er specialiseret i vandpumper og tæller efter opkøbet i Danmark 15 pumpevirksomheder og 140 medarbejdere i hele Norden.

Som medlemmer af Lakers Group får Elmodan desuden en søstervirksomhed i Danmark i form af ElectroCare, der er leverandør af elektromekanik. Virksomheden har i dag afdelinger i København, Frederiksværk, Slagelse og Haderslev.

Business as usual
Lakers ønsker at fastholde en kontinuitet og den allerede eksisterende erfaring, som virksomhederne i gruppen har. Derfor fortsætter alle med deres administrerende direktører og personale, og hverdagen på Elmodan-holdet fortsætter helt, som den plejer.

- Det er fuldkommet ”business as usual” for os. Vi skal fortsat være stærke i at levere den bedste service til vores kunder, og vi fortsætter hele vores produktprogram, fortæller direktør i Elmodan, Lars Ingemann, om det nye samarbejde, og uddyber:

- Indtrædelse i Lakers-gruppen er kun en fordel for Elmodan og vores kunder – vi kan trække på erfaringer i service og reparationer fra dygtige folk i hele Norden, og så har vi jo vores nye danske partner, ElectroCare, som er sindssygt dygtige på det tekniske, og som har en afdeling i Jylland allerede – så det har vi da helt klart glæde af, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094