23948sdkhjf

Nu kan unge prøve at være håndværker i Virtual Reality

Tag VR-briller på og oplev hvordan det er at være håndværker
UU Center Syd og firmaet Takeawalkvr har udviklet 3 film i Virtual Reality, hvor de unge kan tage VR-briller på, og de næste 2 minutter bogstaveligt talt træde ind i en ny verden og opleve den selv.

Det virtuelle vejledningsværktøj har fået navnet EDUaction og præsenteres for første gang i Bella Centret den 25.- 26. oktober 2017 på Uddannelseseventen Copenhagen Skills.
AKS-Gruppen i Hvidovre og entreprenørfirmaet CG Jensen har medvirket til optagelse af filmene.

- Særligt inden for industriens område og i byggebranchen vil der om ganske få år være mangel på faglært arbejdskraft, og derfor er det nødvendigt, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse.
Men mange unge kender kun de klassiske håndværk som tømrer, murer, maler og mekaniker m.fl.
I Ungdommens Uddannelsesvejledning vil vi gerne sikre os, at de unge får kendskab til flere af de uddannelser og brancher, hvor det både vil være muligt at få praktikplads og ansættelse bagefter, lyder det fra UU Center Syd, som med det nye virtuelle vejledningsværktøj håber at kunne få endnu flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og i første omgang at få lyst til at komme ud og opleve faget i virkeligheden ved at komme i erhvervspraktik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094