23948sdkhjf

Sauna til bylejligheden og små badeværelser

Med sine 120x120 cm er Inipi B så kompakt, at den passer ind i næsten alle hjørner og rum
I samarbejde med den østrigske designertrio EOOS har Duravit skabt Inipi B - en sauna-løsning, der er særlig velegnet til bylejligheder og mindre badeværelser.

Med sine 120x120 cm er Inipi B så kompakt, at den passer ind i næsten alle hjørner og rum. Teknikken er koncentreret til at omfatte det mest væsentlige samtidig med, at Duravits velkendte komfort og design er bevaret.

Det store sæde på saunabænkene, som er placeret i to niveauer, gør, at man sidde god og ergonomisk korrekt og kan skifte siddeposition. Alle sidde- og liggeelementer er af lys aspetræ. Tværgående trælameller og LED-spots skaber en smuk ramme til siddeelementerne, når lyset er tændt. Duravits rene og enkle designlinje fuldendes med kabinens træramme og front af glas, der giver et smukt, visuelt og rummeligt udtryk.

Alle tekniske dele er placeret så de ikke ses. Betjeningspanelet er integreret i siden af saunaens front og er nemt at bruge. Her kan temperatur, timer til ovnen eller det digitale timeglas indstilles individuelt, og ovnen med saunastenene kan indstilles til den mest behagelige position. Desuden er Inipi udstyret med en ECO-funktion, der reducerer udgifter til energi og skåner miljøet.

Inipi B fås i hvid højglansdekor eller mørk amerikansk nøddetræ. Begge saunavariationer fås både i en hjørne- og vægmonteret model. Den større Inipi B kan desuden installeres midt i rummet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063