23948sdkhjf

PRO TEC Vinduer styrker holdet med ny salgschef

Med ambitionen om at styrke PRO TEC Vinduers position på markedet yderligere ansætter virksomheden Jesper Hønning som ny salgschef
- Ansættelsen af den branchekendte salgschef, Jesper Hønning, medfører en markant styrkelse af PRO TECs indsats på markedet inden for skræddersyede, komplette facadeløsninger til professionelle, fremhæver PRO TEC .

Blandt Jesper Hønnings opgaver er den fortsatte videreudvikling af samarbejdet med PRO TEC-partnere såsom arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer.

Et andet centralt kernepunkt bliver positioneringen af virksomhedens spidskompetence, customised facades, som dækker skræddersyede og energirigtige facadeløsninger til bl.a. nybyggerier, institutioner og villaer med et selvstændigt udtryk.

Den nye salgschef har blandt andet 6 års erfaring fra Idealcombi som Key Account

Manager med i bagagen og ser meget frem til arbejdet med positionering og videreudvikling af PRO TECs forretningsområder:

- PRO TEC Vinduer står for mig som noget særligt og skiller sig meget ud i kraft af deres store kompetencer inden for hele løsninger, komplette energirigtige facader og unikt design. Jeg ser et stort potentiale i PRO TEC – og glæder mig meget til at være en del af holdet og de nye udfordringer, siger Jesper Hønning.

- Med Jesper Hønnings betydelige erfaring fra branchen er jeg overbevist om, at vi har fundet den rette salgschef, der modsvarer PRO TEC Vinduers klare vækstambitioner, siger Mona Sloth Nielsen, direktør hos PRO TEC Vinduer.

- Derudover giver det os nu muligheden for at sætte yderligere fokus og ressourcer ind på et andet vigtigt indsatsområde: Optimeret rådgivning og projektstyring, idet Allan Christensen samtidig udnævnes til projektchef med ansvar for projektgennemførelse fra start til færdigleveret projekt - til kundernes tilfredshed, siger Mona Sloth Nielsen.

Jesper Hønning tiltræder stillingen som salgschef hos PRO TEC Vinduer 1. december 2012.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094