23948sdkhjf

Specialist fylder rundt

Specialist i bygningsrestaurering i ALECTIA A/S Jesper Boddum kan den 15. december 2012 fejre 60-års fødselsdag
Jesper Boddum er uddannet diplomingeniør (anlægslinjen) fra Ingeniørhøjskolen i Horsens. Han blev færdig i 1978 og har siden været ansat ved forskellige rådgivende ingeniørfirmaer i Østjylland. Jesper har været hos ALECTIA siden november 2000, hvor han blev ansat i det daværende Birch & Krogboe A/S i Aarhus.

Siden 2004 har Jesper primært fungeret som koordinator for ALECTIAs samarbejde med arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S om varetagelsen af de ingeniørfaglige discipliner i Bygningsinspektorat 5 – Jylland. Her løses opgaver vedrørende fredede og bevaringsværdige bygninger under Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme samt Bygningsstyrelsen. Sideløbende har

Jesper deltaget i opgaveløsning af mange forskelligartede opgaver for boligforeninger og private bygherrer, og han er p.t. ved at planlægge næste års projekter.

Igennem sin karriere har Jesper Boddum været involveret i adskillige store projekter, herunder renoveringsarbejder på Aalborghus Slot, Spøttrup Borg, Landsarkivet for Nørrejylland og Erhvervsarkivet i Århus. Desuden har han deltaget i restaureringen af Koldinghus Staldgård (2010-12) og kæmpetårnet på Koldinghus Slot (2012) samt genskabelsen af søtrappen på Gråsten Slot (2010) og renovering af slotskøkkenet (2011).

I de seneste år har Jesper løbende efteruddannet sig inden for bygningsrestaurering gennem kurser udbudt af Kulturstyrelsen og Center for Bygningsbevaring. I fritiden underbygger han sin interesse for arkitektur, gamle bygningsmaterialer, bygningsbevaring og historie som medlem i bl.a. Foreningen til gamle bygningers bevaring, Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur, Nordisk Forum For Bygningskalk og Historisk Samfund for Sønderjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078