23948sdkhjf

Nyt sortiment af metalhalogenlamper

Aura Light lancerer et komplet sortiment af Long Life metalhalogenlamper
Belysningsvirksomheden Aura Light udvider nu sit sortiment af metalhalogenlamper i Long Life, og tilbyder flere wattager og forlænger levetiden yderligere. Lampen anvendes hovedsagelig til belysning i byområder og har en garanteret levetid, der er mere end dobbelt så lang som standardprodukter på markedet, hvilket bidrager til reduceret vedligeholdelse og reduceret miljøpåvirkning.

En Long Life lyskilde kræver færre udskiftninger, hvilket hjælper kommunerne til at reducere deres omkostninger og blive mere bæredygtige. Der er også positive sikkerhedsaspekter med lys, der har ekstra lang levetid, fordi det øger muligheden for veloplyste og tryggere gader, parker o.s.v. og man undgår farligt vedligeholdelsesarbejde midt i ??trafikken. Da Aura Crystal Long Life nu er tilgængelig i alle effekter fra 35W til 150W kan den bruges til alle behov og udendørs miljøer.

- Vi udvider vores produktportefølje indenfor gadebelysning ved at Aura ??Crystal Long Life nu er tilgængelig i et komplet sortiment fra 35 til 150 Watt. Således styrker vi Aura Lights position som en naturlig leverandør for alle typer af bæredygtig gadebelysning med høj kvalitet. Der er et stort behov for metalhalogenlamper i Long Life, og nu hvor den er tilgængelig i næsten alle watt størrelser, kan vi opfylde vores kunders individuelle behov, siger Martin Malmros, adm. direktør og koncernchef for Aura Light International AB.

Metalhalogenlamper er designet til belysning i byområder, på gader, i parker og på gangstier og cykelstier, og har et hvidt lys af høj kvalitet. Den har en god farvegengivelse, der afspejler den faktiske farve af forskellige objekter på en god måde (Ra ] 80).

Aura Crystal Long Life har en levetid på 30.000 timer (tidligere 25.000 timer), hvilket er omkring 7 år (12 timer/dag, 365 dage/år, med 90% af lamperne i drift). Angivet i gennemsnitlig levetid betyder det 43.000 timer (omkring 9 år, 50% af lamperne i drift). Aura Crystal Long Life er nu tilgængelig i følgende watt 35 W, 50 W, 70 W med E27 sokkel samt i 100 W og 150 W med E40 sokkel, hvilket betyder, at området er komplet og kan bruges i forskellige applikationer til udendørs belysning.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065