23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hansgrohe får ny salgskonsulent på Sjælland

Fra 1. oktober 2024 har Hansgrohe A/S ansat Patrick Engelbrecht Reck som salgskonsulent i distrikt Sjælland og øerne.

Fra 1. oktober 2024 har Hansgrohe A/S ansat Patrick Engelbrecht Reck som salgskonsulent i distrikt Sjælland og øerne. Patrick kommer til Hansgrohe fra grossistleddet, hvorfra han har 12 års erfaring. Senest har han kørt som ekstern grossistsælger og er derfor allerede et kendt ansigt hos mange VVS-installatører. Oprindeligt er Patrick Reck uddannet VVS- og energimontør, så Hansgrohe har fået en yderst kompetent medarbejder med på holdet.

”Jeg glæder mig meget til at komme ud og repræsentere Hansgrohe i det sjællandske, og ikke mindst hilse på både nye og velkendte installatørkunder og kontakter i grossistafdelingerne. Hansgrohe er en spændende virksomhed – jeg kender selvfølgelig allerede mange af produkterne, men det bliver noget helt nyt at opleve VVS-branchen fra producentens side af bordet,” siger Patrick Engelbrecht Reck.

Salgschef Dan Rosendal ser også frem til samarbejdet: ”Med sin baggrund og lange erfaring fra branchen er jeg sikker på, at Patrick er den helt rigtige til stillingen. Jeg er meget taknemmelig for at kunne byde ham velkommen hos Hansgrohe.”

Patrick Engelbrecht Reck kan træffes på telefonnummer 51 94 37 88 eller på e-mail per@hansgrohe.dk. 

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047