23948sdkhjf

Premiere på ny Range Rover

Når Bilcentret Peer Glad A/S på søndag, den 2. december kl. 12-16 har premiere på den nye Range Rover sker det i de fineste omgivelser på Bernstorff Slot i Gentofte i forbindelse med SlotsTurnéen
Bernstorff Slot i Gentofte danner på søndag den 2. december rammen om arrangementet Slots Sammen med en række andre udstillere af eksklusive produkter fra det bedste i denne verden, kan du opleve overdådige biler, pelse, vine og andet behørigt tilbehør. Og altså også den helt nye Range Rover, som for første gang vises frem for publikum i Danmark.

Den første Range Rover blev introduceret i 1970 og lige siden har Range Rover været den ypperste og mest luksuriøse bil i SUV segmentet.

- Med den nye Range Rover står vi med et unikt design, top luksuriøst interiør,

fremragende køreegenskaber og banebrydende ny teknologi. Kort sagt har Land Rover endnu engang formået at holde fast i ikonet – Range Rover, fortæller forhandler Jacob Glad f ra Bilcentret Peer Glad A/S i Kalundborg.

Mindre CO2 udslip

Den ny Range Rover er mere kraftfuld, mange kilo lettere, klimavenlig og så er den spækket med den nyeste teknologi. Den ny Range Rover er fjerde generation af den kraftfulde firhjulstrækker, men den er udviklet helt fra bunden. Det detaljerede arbejde med at skabe en mere sikker og let, men stadig stærk SUV, har gjort at den har smidt 420 kilo eller hele 39 % af vægten i forhold til sin forgænger.

Den ny Range Rover har fået et løft i køreoplevelsen ved en spritny version af det unikke Terrain Response System, der kan analysere omgivelserne og terrænet og optimere køreindstillingerne til netop det landskab, du befinder dig i og derved give dig den optimale kørekomfort. Den reducerede vægt er også med til at forbedre styringen. Med en lavere vægt har den ny Range Rover også et mindre CO2 udslip og du kommer derfor længere på literen.

Der er dog ikke gået på kompromis med sikkerheden eller karrosseriets styrke i den ny Range Rover, som er sammensat af en kombination af særligt stærke og lette materialer og genbrugsmaterialer.

tøtte

Se videoklikp med den nye Range Rover
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078