23948sdkhjf

Sådan bliver du en bedre underentreprenør

Hør hvilke forventninger hvordan Enemærke & Petersen stiller til deres underentreprenører
På tre timer kan du lære at blive en bedre underentreprenør. Det sker i rækken af "Mestertips på 3-timer kurser", som konsulentfirmaet BASIT og Mester Tidende står bag.

På næste 3-timeres kursus kan du høre nærmer om, hvordan en af landet store hoved- og totalentreprenørfirmaer, Enemærke & Petersen, arbejder sammen med deres underentreprenører.

Procesleder Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager fra Enemærke & Petersen, har gennem flere år arbejdet målrettet på at optimere samarbejdet med deres underentreprenører.

Ikke overraskende viser erfaringerne, at et godt samarbejde effektiviserer byggeprocessen og dermed både skaber bedre bundlinje, tilfredse samarbejdspartnere og tilfredse bygherrer.

Men hvordan formaliserer man dette samarbejde, hvilke forventninger skal opfyldes og hvilke samarbejdsformer skal i spil?

De to proces-specialister vil på et 3-timers Mestertip-kursus tirsdag den 15. januar 2013 dele deres erfaringer med alle som har lyst til at udvikle deres forretning og udfylde rollen som en god, kreativ og samarbejdsmotiveret underentreprenør.

Kurset med Enemærke& Petersen holdes på Teknologisk Institut i Taastrup

Prisen for medlemmer af Dansk Byggeri, Tekniq og læsere af Mester Tidendes nyhedsbrev er 500,- kr.

For ikke-medlemmer af Dansk Byggeri og Tekniq er prisen 1.800,- pr, deltager – 900 ,- kr. for deltager 2 fra samme virksomhed

Tilmelding ved henvendelse til Martin Profit Jakobsen, BASIT på mpj@basit.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079