23948sdkhjf

Bosch udbreder installatørsamarbejde til hele landet

Som Bosch Climate Partner lever installatørerne op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer forbrugeren en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god service
I 2013 startede Bosch et nyt samarbejde med udvalgte installatører af gasfyr og varmepumper. Bosch certificerer installatører, som lever op til specifikke krav omkring kvalitet og kundefokus. Der findes nu 100 Bosch Climate Partner installatører fordelt over hele landet.

Samarbejdet tager udgangspunkt i installationer af høj kvalitet. Som Bosch Climate Partner lever installatørerne op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, hvilket sikrer forbrugeren en kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god service.

Det var hos Henrik W. Hansen VVS i Kastrup, at champagnepropperne sprang, da de blev optaget som Bosch Climate Partner nummer 100. Hos Bosch er der dog imidlertid stadig fokus på kvalitet frem for kvantitet.

- Via Bosch Climate Partner samarbejdet giver vi udvalgte installatører ekstra gode muligheder for at uddanne sig. Det gør at installatøren har de rette forudsætninger for at kunne rådgive og vejlede forbrugeren. Vi er naturligvis glade for at vores partner-netværk, bliver mere og mere udbredt, men for os og vores installatører handler det først og fremmest om kvalitet, siger Jens Bredning, salgsdirektør hos Bosch.

Særlige krav til installatørerne

Hver enkelt installatør forpligter sig blandt andet til at uddanne sig i Bosch produkter, og på den måde opnås certificeringen. Samarbejdet evalueres løbende af både Bosch og installatøren, hvilket kommer forbrugeren til gode fortæller Jens Bredning:

- Når der er tale om større investeringer for forbrugeren kræver det at installatøren har en indgående viden om de produkter som de installerer, og at de forstår at give forbrugeren den korrekte vejledning. Vi vil som producent gerne være med til at kvalitetssikre den samlede løsning og oplevelse som forbrugerne får og derfor har vi startet dette koncept.

Landsdækkende koncept

Bosch Climate Partner er vokset stille og roligt, og tilslutningen er altså nu så stor at Bosch med 100 virksomheder i folden kan tilbyde varmeløsninger fra en partner over hele landet.

Det betyder bl.a. at forbrugerne uanset hvor de befinder sig i landet kan få lavet en gratis energivurdering, hvor installatøren rådgiver og vejleder forbrugeren i forhold til at vælge den rette løsning, når behovet opstår.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078