23948sdkhjf

Lærlinge kæmper om pladser ved DM i Skills

Tradium holder regionsmesterskab for murer-, flisemurer- og tømrerlærlinge den 2.- 3. oktober.
Hvem er regionens bedste murer-, flisemurer- og tømrerlærlinge? Det finder vi ud af den 3. oktober 2014. Her konkurrerer 15 lærlinge om at blive regionens bedste murer-, flisemurer- og tømrerlærlinge. Vinderne går videre til DM i Skills, der holdes 8.-10. januar 2015 i Bella Center i København.

Fra Randers deltager følgende lærlinge i regionsmesterskabet:

• Murerlærling Emil Hag, Murerfirma Ivan Sørensen v/Henrik Kaas Sørensen

• Murerlærling Peter Rønde Christensen, Murer & Entreprenør Haurballe ApS

• Tømrerlærling Christian Lydolf Clausen, Skolepraktik

Regionsmesterskabet begynder torsdag den 2. oktober kl. 08.00 i murerafdelingen på Blommevej 40. Efter to dages intense konkurrencer kåres vinderen om fredagen den 3. oktober kl. 14.00.

– DM i Skills er et prestigefyldt mesterskab, og det betyder meget for de unge at deltage. Lærlingene ved det regionale mesterskab har arbejdet hårdt for at være så velforberedt som muligt, og de vil gøre alt for at komme øverst på podiet og dermed sikre sig en plads ved finalen i København, siger uddannelsesleder Kent Sivertsen, Tradium Murer.

World Skills

En række af vinderne fra DM i Skills 2015 har ovenikøbet chancen for at komme med til WorldSkills i Brasilien den efterfølgende sommer.

DM i Skills er Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser. Her kæmper unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse, om at blive de bedste inden for deres fag. DM i Skills blev holdt første gang i 2011 og holdes nu en gang om året i januar.

Den 8.-10. januar 2015 er det i Bella Center i København, at unge inden for en lang række fag mødes, dyster og viser deres arbejde frem for de besøgende.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109