23948sdkhjf

Brunata skal have ny topdirektør

Brunatas bestyrelse har vurderet, at der er behov for nye kræfter i den øverste ledelse for at nå virksomhedens mål. Derfor siger Brunata farvel til Michael Staal med stor tak for den udvikling, som virksomheden har gennemgået under hans ledelse
Siden efteråret 2011 har Michael Staal som CEO i Brunata International a/s stået i spidsen for store og positive forandringer i Brunata med fokus på opbygning af en stærk organisation, etablering af strategi og indførelse af nye processer med fokus på kundekontakt og -tilfredshed inden for forbrugsafregning og måling.

Fremadrettet skal Brunata eksekvere den vedtagne strategi 2020, og Brunatas bestyrelse har vurderet, at der er behov for nye kræfter i den øverste ledelse for at nå virksomhedens mål. Derfor siger Brunata farvel til Michael Staal med stor tak for den udvikling, som virksomheden har gennemgået under hans ledelse.

Indtil Brunata har fundet en ny international topleder, vil David Friisholm være interim CEO i Brunata International a/s og som hidtil direktør for det skandinaviske marked. David Friisholm har som direktør for Brunata i Skandinavien i de seneste år skabt resultater, der på mange områder kan danne model for den udvikling, som bestyrelsen ønsker fremadrettet for hele virksomheden.

Bestyrelse ser frem til at videreføre den positive udvikling, Brunata har oplevet under Michael Staals ledelse og udfolde virksomhedens fulde internationale potentiale – for at skabe yderligere vækst, endnu flere arbejdspladser og en stærk konkurrencemæssig position.

Brunata International a/s er moderselskab for Brunata a/s med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige og har datterselskaber i 10 lande samt samarbejdspartnere i yderligere otte lande. Brunata har i alt ca. 500 medarbejdere hvoraf halvdelen er ansat i Danmark og lige så mange i udlandet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188