23948sdkhjf

Professionelt værktøj til gør-det-selv opgaver

Køber man et produkt i Køkkenfornyelse.dks webshop og har man ikke lige det værktøj man skal bruge til at montere produktet, kan man købe værktøjet i webshoppen også
De fleste gør-det-selv folk kender sikkert det, at man er gået i gang med en opgave der kræver et bestemt stykke værktøj. men det er bare blevet væk eller også er det måske gået i stykker.

Køkkenfornyelse.dk’s webshop tilbyder nu et semiprofessionelt sortiment af værktøj til hobbypriser. Så har man mulighed for at købe lige den skruetrækker eller den hobbykniv man skal bruge til f.eks. at montere den nye skuffe man har købt, eller tilskære det stykke gummimåtte man har købt.

Forbrugerne i dag vil gerne gøre deres indkøb så nemt og bekvemt som muligt. Derfor tilbyder Køkkenfornyelse.dk’s webshop de dele man måtte have brug for når man udfører gør-det-selv opgaver i køkkenet. Bestiller man et produkt i webshoppen kan man tilmed bestille lige det værktøj den opgave kræver. Så behøver man kun at handle ét sted og det kan endda foregå hjemme fra sofaen og varerne bliver sendt direkte til døren.

- Vi vil gerne tilbyde kunderne at de kan bestille de hjælpemidler de skal bruge til at montere vores produkter. Vi har derfor fået mulighed for at tilbyde denne semiprofessionelle værktøjsserie fra Ferax. Det er værktøj af en kvalitet som vi kan stå inde for og så er det til rimelige priser, fortæller Lars Thorhauge, indehaver af Køkkenfornyelse.dk.

Køkkenfornyelse.dk leverer køkkenfornyelser til kunderne i form af eksempelvis nye skuffer, hylder, låger, greb eller skabsindretning. Det eksisterende køkken bliver i store dele bevaret, men fornyet med nye smarte løsninger. På Køkkenfornyelse.dk’s webshop kan gør-det-selv folket bestille produkter til brug ved fornyelsesprojekter i hjemmet.

På webshoppen kan man blandt andet bestille hængsler og greb, samt skuffer, hylder og bordplader på mål.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094