23948sdkhjf

ALECTIA: Afdelingsleder Kenth Kjærsgaard fylder 50

Afdelingsleder i ALECTIA Kenth Kjærsgaard, Odense fylder 50 år i morgen den 18. december.
Kenth Kjærsgaard har mange års erfaring med projektering i fødevareindustrien. Han har specialiseret sig i fabrikslayouter og procesudstyr til fødevareindustrien og har arbejdet i mange forskellige lande indenfor det felt.

Kenth dimitterede som el-ingeniør fra Odense teknikum i 1989, hvorefter han blev ansat som projekt- og salgsingeniør i AB Electric. Siden da har han arbejdet som el-ingeniør og projektleder i blandt andet Royal Greenland i Grønland, hvor det blev klart for ham at det er projektledelse og processer i industrien, der interesserer ham frem for el. Den vej har han fulgt siden da – blandt andet i virksomhederne Cabinplant International, KK rådgivning og Jorgensen Engineering.

Kenth blev ansat i Tano Food Consult I 2004. Her fandt han ud af, at rådgivning er den rette hylde for ham. Tano Food Consult blev overtaget af ALECTIA i 2009, og efterfølgende var han projektleder for ALECTIA på en lang række projekter i fødevarebranchen i Grønland og Norge. I 2012 blev han forfremmet til afdelingsleder i afdelingen Food Consult i ALECTIA, og han har siden været projektleder på flere projekter - bl.a. for Royal Greenland, Kims, MIRATORG og KNI.

I sin fritid er Kenth dedikeret håndboldspiller og rejsefreak. Han har sideløbende med sin karriere prioriteret at foretage flere længerevarende rejser med sin familie.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093