23948sdkhjf

50 år med stærke familieværdier som brændstof

G.S.V. Materieludlejning fejrer d. 9. oktober sit 50 års jubilæum med åbent hus i alle virksomhedens 9 afdelinger
Den 9. oktober slår G.S.V. Materieludlejning dørene op til åbent hus i alle 9 afdelinger i anledning af virksomhedens 50 års jubilæum. GSV kan dermed se tilbage på et halvt århundrede som leverandør til en bygge- og anlægsbranche præget af store op- og nedture. Udviklingen har imidlertid vist, at de stærke familieværdier, der alle dage har drevet GSV, giver solid forretningsmæssig grund under fødderne.

Siden G.S.V. Materieludlejning blev grundlagt i 1964, har udlejningsbranchen været igennem en enorm udvikling, og GSV selv har ofte været med helt i front. I dag råder virksomheden over en af markedets mest velassorterede maskinparker, der spænder fra håndbetjente luftværktøjer til entreprenørmaskiner på op til 50 tons.

Derudover blev GSV i 2013 den første landsdækkende materieludlejer, der opnåede DRA-certificering, hvilket betyder, at virksomhedens indsatser inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er blevet dokumenteret af det uvildige kontrolorgan FORCE Technology. Resultatet af disse løbende tilpasninger til markedets krav blev i regnskabsåret 2012/2013 et overskud på 18,4 mio. kr. mod 9,9 mio. kr. i 2011/2012.

- Markedet efterspørger i stigende grad løsninger, hvor kvaliteten kan dokumenteres. Det gælder ikke kun i forhold til driftssikkerhed og ressourceforbrug, men i høj grad også på parametre som arbejdsmiljø og miljø, hvor vi er kommet rigtig godt med og fremover vil fortsætte med at udvikle os, pointerer GSV’s adm. direktør Dan Protin.

Medarbejdere og kunder gør forskellen

Betydningen af GSV’s stærke værdimæssige base blev også tydelig i årene umiddelbart efter finanskrisen, hvor virksomheden ligesom alle andre i byggeriet måtte kæmpe for at overleve.

- Det kostede både blod, sved og tårer at stå igennem stormvejret, da krisen rasede på sit højeste. Men ikke mindst takket være medarbejdernes stærke opbakning til og tro på projektet samt kundernes loyalitet lykkedes det for os at komme ud på den anden side, og dét sammenhold er hovedårsagen til, at vi i dag står styrket som virksomhed, fortæller Dan Protin.

Én stor familie

Derudover har GSV i år åbnet en ny afdeling i Rødby for at være på forkant med efterspørgslen, når arbejdet på Femern-forbindelsen går i gang. Dan Protin forklarer uddybende om den kommende tid i GSV:

- Vi skal ikke konkurrere på den billigste pris, men på den bedste rådgivning og de mest optimale løsninger. Samtidig skal vi fremover fortsat bygge videre på de styrker, vi som virksomhed har kunnet trække på de sidste 50 år: De faglige kompetencer, sammenholdet og den gode omgangstone i organisationen, som vi er blevet kendt for. GSV er som én stor familie, og det er nok vores største force.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079