23948sdkhjf

Mercedes lastvogne får Hankook-dæk fra fødslen

Den koreanske dækproducent Hankook er nu også OE-leverandør af lastvognsdæk til Mercedes-Benz på det europæiske marked.
Den koreanske dækproducent Hankook, der leverer personvognsdæk til VW, Audi, Mercedes, Ford, Opel og flere andre af verdens førende personvognsmærker er nu også bevet OE-leverandør (Original Equpipment) af lastvognsdæk til Mercedes-Benz på det europæiske marked.

- At indbegrebet af deutche Qualität, Mercedes-Benz, også vælger koreansk kvalitet til lastvogne understreger Hankooks position som én af verdens førende dækproducenter. Tidligere på året valgte MAN Hankook som fremtidig OE-leverandør til flere forskellige lastvognsmodeller, og dermed har Hankook lastvognsdæk fået et solidt skulderklap fra to af verdens førende lastvognsproducenter, siger Ronny Jørgensen, salgschef erhverv hos den danske Hankook importør, Nordisk Dæk Import.

Hankook vil blive OE-monteret på flere MAN modeller på det europæiske marked i løbet af 2015, og Hankook er allerede begyndt at levere lastvognsdæk til Mercedes-Benz. Det drejer sig om dæk til Mercedes-Benz’ nyeste Atego, Euro 6 modellen. Atego er kendt som en af verdens bedst sælgende lastvogne til distributionskørsel.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078