23948sdkhjf

Bæredygtig vinyl som samlesæt

SimpLay sparer arbejdstid og kan genanvendes og indfrier kravene i bæredygtigheds certifikatet DGNB
SimpLay er navnet på en ny kollektion af ftalatfrie gulvvinyler fra Objectflor til kontraktmarkedet.

Med en indbygningshøjde på bare 5 mm lægges SimpLay uden brug af lim, værktøj eller låsesystemer. SimpLays flise - og plankeformater ligger stabilt alene i kraft af sin egenvægt på 8 kg pr. m2 og med den stabiliserende bagside.

- SimpLay er specielt velegnet til butikker, hoteller eller kontorer, hvor hyppige ændringer af indretningen er ønskværdig. Et SimpLay gulv fjernes simpelt ved at løfte planker eller fliser op, hvorefter de kan genanvendes i et andet layout eller lægges på lager til senere brug, forklarer direktør Ole Kjøge, X-Design, der er dansk agent for Objectflor. SimpLay kan lægges uden stort forarbejde på undergulvet, hvis overflade bevares intakt. Systemet sparer kostbar arbejdstid: SimpLay er op til 50 pct. hurtigere at lægge

Vinylbelægningen bidrager til det akustiske miljø ved at dæmpe trinlyden med 9 dB, og da der ikke anvendes klæbestoffer er gulvets emissioner stærkt reducerede. Det betyder, at SimpLay også i en bæredygtighedsoptik scorer højt.

SimpLay opfylder således alle krav i specifikationerne for en DGNB certificering, også kravet om en livstidscyklus på 60 år.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11