23948sdkhjf

Helms TMT åbner dørene i Ringsted

2.200 kvm. blev indviet med maner og gæsterne fik rig mulighed for at prøve Helms TMT centrets importprodukter indenfor entreprenør-, landbrugs- og skov-maskiner
Helms TMTs nye afdelingen i Ringsted er bygget for at kunne servicere kunder på Sjælland og i Sydsverige, men Kristian Helms fortæller med et skævt smil på læben, at her i startfasen har en trediedel af kunderne faktisk været jyder, som har været forbi efter endt arbejdsdag på Sjælland.

Men sproget på åbningsdagen var langt fra kun jysk, for de mange udenlandske gloser, der fløj rundt ved maskinerne, taler deres helt eget sprog om et firma, med en bred kontaktflade rundt i store dele af verden.

Det var også direktøren fra den tyske samarbejds-partner Schäffer, som producerer knækstyrede minilæssere, der sammen med borgmesteren og Kristian Helms klippede snoren til den nye afdeling. Samarbejdet med Schäffer har 20 års jubilæum i år, hvor 3. generation af Schäffer familien er klar til at fortsætte samarbejdet med 3. generation fra Helms familien. Et godt billede på, at det er firmaer som tænker langsigtet og i generationer.

At man tænker langsigtet er firmaets grønne profil også et glimrende eksempel på. På taget af alle Helms TMT centrets afdelinger er der 50 kW solcelleanlæg, og med investeringer i egne vindmøller er vi C02 neutrale fra juni måned, fortæller Kristian Helms.

Det er Helms TMT centrets søsterselskab Scandirent, der har bygget afdelingen, og lejer det ud. Det er ejendomsselskabets største byggeri til dato, og samtidig er det også Helms TMT centrets største lejemål, så i fællesskab er det en stor satsning, der bliver lagt i på grunden i Ringsted.

Men der er fortsat plads på den 26.000 kvm store grund, til at udvide med flere facader ud til motorvejen, enten for en kollega eller for Helms TMT centret selv, og det glæder Ringsteds borgmester, at det er en jysk tilflytter med visioner:

- Det er godt, at vi er flere der har ambitioner om at tiltrække virksomheder her til Ringsted kommune, siger borgmester Henrik Hvidesten, og Kristian Helms slår fast:

- Vi er ikke bare på besøg, men ønsker at være her på den lange bane.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078