23948sdkhjf

Ja til patent gør det lettere at drive virksomhed

Vedtagelsen af enhedspatentet og patentdomstolen gør det nemmere at drive virksomhed i Europa. Derfor er Danmarks tilslutning positiv for vækst og beskæftigelse, vurderer Dansk Erhverv
Danskerne har stemt overbevisende ja til den europæiske patentdomstol

- Denne folkeafstemning viser klart og tydeligt, at danskerne så at sige kan skille skidt fra kanelsnegle og se fordelene ved de mange positive ting, som enhedspatent og patentdomstol bringer med sig, siger direktør i Dansk Erhverv, Christian T. Ingemann.

Dansk Erhverv mener, at den fælles europæiske patentdomstol vil gøre det lettere, billigere og mere effektivt at udtage patent.

- Danske virksomheder kan nu på lige fod med de fleste europæiske konkurrenter høste de fordele, den fører med sig. Det er afgørende for et land som det danske, hvor vi i høj grad lever af ideerne og af at kunne beskytte dem.

Først og fremmest bliver det nemmere at drive virksomhed i Europa. Og det vil fremme vækst og beskæftigelse. Vi håber derudover, at det klare ja til patentdomstolen kan sætte skub i debatten om en afskaffelse af de danske EU-forbehold, siger Christian T. Ingemann.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078