23948sdkhjf

Fagentreprenør: Find en niche og et speciale !

Hvis du arbejder som fag- eller underentreprenør kan det være fornuftigt at have en præcis fornemmelse af hvilke opgaver din virksomhed tjener penge på og hvilke der tabes penge på
Det kan være en fordel at finde et speciale, så man som mester ikke kommer til at spænde overfor mange forskellige opgaver med forskellige roller og risikoprofil.

Det skriver Mester Tidende,

Især når du vælger at arbejde som fag- eller underentreprenør er det fornuftigt at vide hvilke opgaver din virksomhed tjener penge på og hvilke der tabes penge på.

At bruge tiden på "forkerte" opgaver er også at tabe penge i form af tabt potentiel indtjening.

En totalentreprise på et badeværelse hos fru. Hansen til 150.000 kr. kan trække lige så meget ledelse og projekt-ledelsesfokus som en fagentreprise til 1.500.000 kr. Der er bare kæmpeforskel på pengene i kassen på de 2 opgavetyper, fremhæver Mester Tidende.

En succesfuld, dansk blikkenslager har en tommelfingerregel om, at der skal være mindst 80 pct. egenproduktion i sagerne, fordi han ikke vil bruge sine gode projektlederkompetencer på at lede andre virksomheders folk !

Sådan bliver du en bedre fag- og underentreprenør

Kom til Mestertips på 3 timer-kursus i Taastrup den 23. januar for små og mellemstore virksomheder og hør hvordan du kan blive en endnu bedre fag-og underentreprenør med udgangspunkt i konkrete erfaringer fra en dreven total- og hovedentreprenør

Læs mere og tilmeld dig kurset her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078