23948sdkhjf

Webinar om Byggeriets Lederuddannelse

Deltag i gratis informationsmøde på internettet om Byggeriets Lederuddannelse. Webinaret om Byggeriets Lederuddannelse tager cirka en time og bliver afholdt tirsdag den 28. januar
Dansk Byggeri tilbyder et gratis informationsmøde i webinar-form om Byggeriets Lederuddannelse. Webinaret gennemføres live på internettet, og du har mulighed for at få mere viden om uddannelsen og tilskudsmuligheder - uanset hvor i landet du befinder dig!

På informationsmødet bliver Byggeriets Lederuddannelse præsenteret af undervisere og to nuværende deltagere fra uddannelsen. Der er mulighed for, at du kan stille dem spørgsmål og kommunikere med de andre deltagere på webinaret via chatten.

Sådan deltager du på webinaret

For at deltage skal du have en computer med adgang til internettet. Det kræver ikke særligt udstyr.

Få dage inden webinaret modtager du en mail med link til webinaret og information om, hvordan du logger på og er med online – fra kontoret, hjemmefra eller fra byggepladsen.

Webinaret om Byggeriets Lederuddannelse tager cirka en time og bliver afholdt tirsdag den 28. januar live kl. 10.00 og live kl. 20.00. Informationsmødet vil efterfølgende kunne ses via Dansk Byggeris hjemmeside som en optagelse.

tøtte

Tilmelding til webinaret her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094