23948sdkhjf

Køberne ønsker familielejligheder med god beliggenhed og faciliteter

Danskerne vil bo tæt ved deres arbejde, tæt ved det store udvalg af forretninger, tæt ved kulturelle oplevelser og tæt ved alle former for offentlige transportmidler – men samtidig ikke for langt fra naturen, så det også er nemt at komme ud med børnene eller selv tage en løbe- eller cykeltur
Interessen for lejligheder i hovedstaden er fortsat meget stor. Det oplever ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks, der blandt andet er ved at færdiggøre Christmas Møllers Have med 76 nye familielejligheder helt tæt på Københavns centrum. 56 af lejlighederne er allerede solgt. De første af lejlighederne er klar til indflytning fra 1. september, mens hele komplekset er klar lige inden jul i år.

- Arbejdslivet og familielivet med børnene skal fungere sammen. Derfor vælger mange at flytte til byerne for at reducere tiden på transport og dermed få mere tid med familien. Tiden vinder man ved at bo tæt på arbejdet, fortæller Philip Foss fra Bricks, der ved, at Christmas Møllers Have er det nybyggeri, der er tættest på Københavns centrum og Christianshavn.

Interessen for at flytte ind i de større byer – specielt København og Aarhus - er fortsat meget stor. Danskerne vil bo tæt ved deres arbejde, tæt ved det store udvalg af forretninger, tæt ved kulturelle oplevelser og tæt ved alle former for offentlige transportmidler – men samtidig ikke for langt fra naturen, så det også er nemt at komme ud med børnene eller selv tage en løbe- eller cykeltur.

Selv om man vælger at flytte fra hus til lejlighed, behøver man dog ikke gå på kompromis med plads og faciliteter. I Christmas Møllers Have er der således stadig 4. værelses lejligheder på mellem 117 kvm. til 184 kvm til salg. Alle lejligheder har et fantastisk lysindfald med vinduer til begge sider af huset samt to altaner til de fleste af lejlighederne.

I ejendommens gårdhave vil der ud over græsplæner være legeplads til børnene, fitness-redskaber til de voksne og cykelparkering samt plante- og blomsterkasser til ejendommes beboere. I kælderen er der bl.a. parkeringspladser til biler og cykler samt depotrum. Og får man gæster, kan man benytte ejendommens fællesrum med eget køkken og to gæstelejligheder med bad, hvor rengøring og opredning kan bestilles via ejendommens ejendomsadministration mod en mindre betaling.

Christmas Møllers Have ligger desuden i gåafstand fra Metroen, der i løbet af minutter kan bringe en til Københavns Lufthavn i Kastrup og DSB’s fjerntrafik.

- De kommende beboere forlanger beliggenhed og faciliteter. Og det ser ud til, at vi har ramt rigtigt, siger Philip Foss fra Bricks.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078