23948sdkhjf

Opdatér garageporten via ny webshop

Dansk Portservice har netop lanceret en ny webshop, hvor private kan klikke reservedele og opgraderingskit hjem til hoveddøren, så kunden selv kan klare arbejdet med at vedligeholde garageporten og opgradere den gamle portåbner
Dansk Portservice gjort det endnu nemmere for ejere af garageporte at vedligeholde og opdatere garageporten. Med ét klik kan reservedele og en ny fjernbetjening få kurs mod privaten, så den gamle garageport kan blive up to date.

Dansk Portservice mener, at vedligeholdelse af garageporten er en oplagt gør det selv-opgave, men mange husejere glemmer det i hverdagstravlheden.

- De fleste går ikke og spekulerer over deres garageport i det daglige, og derfor glemmer mange at vedligeholde den. Så når porten pludselig ikke vil åbne, er det typisk, når man har travlt og er på vej afsted, og så er gode råd dyre, fortæller Kurt Iversen, direktør for Dansk Portservice, der installerer og vedligeholder porte for virksomheder og private i hele Danmark.

På den nye webshop kan folk købe de nødvendige reservedele, når de opdager problemet. Der er større chance for, at man får gjort noget ved det, når man hurtigt og nemt kan klikke ind på en hjemmeside og købe delene, mens man har fokus på det. Varerne leveres i løbet af 2-3 arbejdsdage, siger Kurt Iversen.

Fokus på sikkerheden

Justering af hængsler og smøring af de bevægelige dele er to af de opgaver, montørerne fra Dansk Portservice typisk møder, når en garageport står af, fordi den ikke har været vedligeholdt. En misvedligeholdt port kan dog også være til fare for sikkerheden.

- Hvis wiren er tyndslidt, kan porten falde ned og gøre skade på bilen eller i værste fald på mennesker. Så det er vigtigt, at tjekke garageporten en gang i mellem og sørger for, at den er sikker. Det er især wirer, hængsler og de bevægelige dele, man skal holde øje med, forklarer Kurt Iversen.

Det er dog ikke kun wirer, hængler og smørelse, Dansk Portservice regner med, at danskerne vil klikke hjem gennem den nye webshop. Kurt Iversen forventer også at sælge en hel del fjernbetjente portåbnere og opgraderingskit til ældre portåbnere, så man slipper for at skulle ud af bilen for at åbne porten.

Den nye webshop åbner med reservedele til Lindabporte, men sortimentet udvides løbende med reservedele til andre fabrikater. Og på sigt er planen, at private skal kunne købe hele portløsninger via webshoppen - med eller uden montering.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093