23948sdkhjf

Dobbelt op på maskiner hos Scantruck på Agromek

Mange markante nyheder og ny import nødvendiggør både inden- og udendørs stand på Agromek. Det gælder bl.a. ny Manitou
Der er udfordringer i at være importør og forhandler af en stribe markante mærker i entreprenør- og landbrugsmaskiner. Hvor skal alle maskinerne nu være, når både det ene og det andet mærke lancerer spændende nyheder?

Og når der tilmed er et helt nyt mærke med for første gang?

Scantruck løser udfordringen ved simpelthen at udstille både inde og ude, når der kaldes til Agromek i Herning fra 25. til 28. november. Den sædvanlige 285 kvadratmeter store stand inden døre suppleres i år med en stor stand lige uden for nærmeste indgang til Hal C i MCH Messecenter Herning. Dermed bliver der fin sammenhæng mellem Scantruck inde og ude. Og plads til at præsentere ikke færre end 13 maskiner.

Der nogle af nyhederne i den absolut store ende, og derfor har vi behov for godt med ekstra plads. Det sikrer vi med stand både inde og ude og dermed også mulighed for danske premiere på flere markante maskiner, forklarer salgschef Henrik Kirketerp-Møller hos Scantruck.

Ny Manitou kraftkarl

Hos Manitou er den helt store nyhed landbrugsteleskoplæsseren MLT 960 med løftekapacitet på 6.000 kg og løftehøjde på op til ni meter. Maskinen har et helt stutteri på ikke færre end 141 heste i motorrummet. Naturligvis i skikkelse af en miljørigtig Stage IIIB-motor. Manitou-konstruktørerne har udstyret teleskoplæsseren med CVT-transmission med trinløs justering 0-40 km/t og high-speed hydraulik med hele 180 l/min.

Med den store løftekraft placerer MLT 960 sig helt i top i rækken af Manitou-teleskoplæssere, der er designet til landbrug og genbrugsindustrien. Maskinen er kraftigt bygget hele vejen igennem.

En anden nyhed, MLT 1040, er i direkte familie med det helt store hit på Manitous landbrugshimmel, teleskoplæsseren MLT 840. Men den nye MLT 1040 har løftehøjde på 9,6 meter.

- Den nye MLT 1040 er faktisk identisk med lillebror MLT 840, men er udstyret med dobbeltbom, fortæller produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Nyt Atlas-overhoved

Også hos et af Scantrucks andre mærker i læssemaskiner, Atlas, er der ny topnotering klar til præsentation på Agromek 2014. Den omfattende serie af læssere fra den tyske producent får nyt overhoved i skikkelse af Atlas AR 105e. En rigtig kraftkarl af en maskine lige i underkanten af de 10 tons og med 143 hestekræfter.

Nyt i Atlas-programmet er det lille "e" i modelbetegnelsen. Det angiver en ny generation af innovativ teknologi. Det lille "e" har ikke færre end tre betydninger. Det står dels for "Emission reduction" i form af ekstra lav emissions-udledning. Det står også for "Efficient", som angiver endnu mere kraft for mindre brændstof. Og det står ikke mindst for "Evolutionary" som avanceret design optimeret ned til de mindste detaljer.

Også en anden Atlas-nyhed har "e" med i navnet. Nemlig fem-tons læsseren AR 65e, som er lige så ny i produktprogrammet som den store AR 105e.

Avanceret Komatsu-nyt

Et af Scantrucks andre helt store mærker, Komatsu, byder ind med 15 tons-gummigeden WA320 i en aldeles ny -7-version, som både bejler til landbrug, maskinstationer og entreprenører. Der er hele 170 egne Komatsu-heste under hjelmen og plads til mellem 2,7 og 3,2 kubikmeter i skovlen.

Motoren med de mange kræfter holder i øvrigt Stage IIIB-kravene så godt og vel og er med "Komatsu SmartLoader Logic"-styresystem. Ingeniørerne har fundet en avanceret, hydrostatisk transmission frem til gummihjulslæsseren, som dermed får både masser af trækkraft og samtidig et nærmest ekstremt lavt forbrug af dyre dråber.

Mustang på programmet

Foruden nyhederne fra de kendte mærker fra Scantruck, bliver der også lejlighed til at se et helt produktprogram som nyhed på Agromek. Det er nemlig første gang, Scantruck har lejlighed til at deltage på messen også som Mustang-importør og – forhandler.

- Vi har jo fået Mustang med i familien, siden der senest var Agromek i 2012. Derfor skal vi naturligvis også have amerikanerne med både inde og ude. Og vi benytter i øvrigt lejligheden til en kampagne netop på Mustang-minilæssere, som blandt andet byder på kundetilpassede finansieringsmuligheder til landbruget, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

- I det hele taget er Agromek vores største messe, og derfor vil hele salgsstyrken naturligvis være klar i Herning. Dermed er vi garanteret produktspecialister på hele paletten af maskiner i alle fire Agromek-dage. Agromek ligger lige til højrebenet for Scantruck, fordi vi maskinmæssigt er med såvel på landbrug og maskinstationer som på entreprenørbranchen og den grønne sektor, siger Henrik Kirketerp-Møller.

tøtte

2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079