23948sdkhjf

Grundfos: Ny salgsdirektør

Salgschef Henrik Falck er udnævnt til salgsdirektør for Bygge & Anlæg og Vandforsyning i Grundfos-koncernens danske salgsselskab, Grundfos DK A/S. Den nyudnævnte salgsdirektør får samtidig et udvidet nordisk ansvar i forbindelse med et styrket samarbejde på tværs af Grundfos-selskaberne i Danmark, Norge, Sverige og Finland
Et øget samarbejde på tværs af de nordiske Grundfos-selskaber fører nu til en styrkelse af den danske salgsledelse.

Salgschef i Grundfos DK, Henrik Falck, er den 1. november udnævnt til dansk salgsdirektør for de to vigtige forretningsområder Bygge & Anlæg og Vandforsyning. Foruden jobbet som salgsdirektør får Henrik Falck en koordinerende rolle i forhold til de nordiske aktiviteter på de to forretningsområder og et udvidet ansvar som Key Account Manager for den nordiske del af pumpekoncernens top 25 distributionskunder i Europa.

Henrik Falck har været en del af den danske salgsorganisation siden 1996 – de seneste seks år som salgschef med ansvar for Bygge & Anlæg og Vandforsyning. Salgsledelsen i Grundfos DK består desuden af underdirektør Steen Stephansen med ansvar for Marketing og forretningsområderne Industri og Spildevand.

- Vi står med en rigtig stærk dansk salgs- og serviceorganisation, så vi er godt klædt på til at leve op til den ambitiøse vækststrategi, vi har lagt for os selv, lyder det fra Henrik Falck.

Nordisk samarbejde

Tidligere på året påtog administrerende direktør i Grundfos DK, Claus Witt, sig et udvidet ansvarsområde med jobbet som Nordic Area Managing Director. Det er netop perspektiverne i et øget nordisk samarbejde mellem de enkelte Grundfos-selskaber, der har ført til ønsket om at styrke den danske salgsorganisation.

- Det er ikke noget nyt, at Grundfos arbejder sammen på tværs af landegrænser, men med etableringen af et egentligt Nordic Area har vi sat arbejdsfordeling og ansvar i system, siger Claus Witt.

- Vi udnytter vores styrker og kompetencer på tværs, hvilket kommer til udtryk med Henriks udnævnelse til nordisk koordinator inden for de forretningsområder, hvor han på bedste vis har skabt flotte resultater sammen med de danske grossister.

Henrik Falck ser store perspektiver i samarbejdet mellem de nordiske salgsselskaber.

- Vi har meget til fælles, men der er også områder, hvor vi med fordel vil kunne lære af den måde, man samarbejder med kunderne på i det øvrige Skandinavien, siger den nyudnævnte salgsdirektør.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094