23948sdkhjf

Over 350.000 bruger TomTom Telematics flådestyring

Der er sket en stor stigning i antallet af brugere af TomTom Telematics Software as a service-platform. Samtidig er virksomhedens vækst oppe på 38 pct. i år
TomTom Telematics, tidligere kendt som TomTom Business Solutions, har nu 28.000 kunder, og 350.000 køretøjer er tilmeldt virksomhedens Software as a Service (SaaS) flådestyringsløsning. Virksomheden har oplevet en vækst på 38 pct. i år sammenlignet med sidste år, og tallene bekræfter, at TomTom Telematics er markedsledende i Europa.

WEBFLEET-platformen giver den ansvarlige for flådestyring i virksomheden information om, hvor køretøjerne befinder sig det pågældende øjeblik, køreinformationer og rapporter om køretøjernes ydeevne.

- Den høje vækst i salget af WEBFLEET skyldes, at løsningen hjælper virksomheder til at operere mere effektivt ved at omdanne store mængder af data fra køretøjerne til nødvendig viden, siger Charlotte Schönemann-Paul, Nordisk Key Accont Manager, TomTom Telematics.

- TomTom Telematics er den største og hurtigst voksende udbyder af flådestyring i Europa, og vi har stor erfaring i at hjælpe kunder til at bruge data til at forbedre bundlinjen," siger Charlotte Schönemann-Paul.

På én enkelt dag, kører de 350.000 køretøjer, som TomTom Telematics administrerer, 1.750.000 forretnings- og private ture, svarende til i alt 60 millioner kilometer, eller 1.500 gange rundt om i verden. De specialsikrede datacentre supporterer mere end 425 millioner meddelelser og GPS-positioner hver dag, eller 25 milliarder nye data points hvert kvartal.

Disse data er altid tilgængelige for kunderne gennem WEBFLEET eller i de detaljerede rapporter, brugeren kan hente. Her kan man se informationer i realtid om køretøjerne, der kan hjælpe med at nedbringe forbruget af brændstof og udgifterne til vedligeholdelse og forsikring.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094